Български
Избери Език
Български
English
Românesc
Русский

За нас


 

ТЪРСИТЕ ХОТЕЛ В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ?

Ние сме Вашето точно и желано място!

Парк Хотел Люляк се намира на 28 км от летище Варна и е с изключително добра локация за гостите. Разположен на 20 км от Автогара Варна, на 5 км от Аладжа манастир и на 10 км от Балчик.

Обслужването е топло и гостоприемно, с атмосфера на неповторим уют и комфорт.

Хотел Люляк е 5-етажен и разполага с 82 двойни стаи и 16 апартамента. В парка пред хотела може да ползвате басейн с летен бар, детска площадка и отделен масажен център.

Стаите и студиата на нашия хотел в Златни пясъци са удобни, светли, обзаведени с климатик, сателитна телевизия, мини бар, баня с вана и балкон. Може да избирате между стаи с изглед към басейна, откъдето да посрещате изгрева на слънцето или с гледка към парка, за отмора на очите и душевен релакс.

Хотел Люляк е един от първите хотели в Златни пясъци, строен в края на 40-те години, запазил името си и до днес. Първа реконструкция е правена през 1999 г. В днешния си вид е след последната модернизация през 2017 г.

 Един от малкото хотели в Златни пясъци, който поддържа собствен парк с дървета,  посадени преди близо половин век и красиви розови храсти.

Ресторантът е обзаведен със стил, зона за пушачи, открита тераса и цветна градина. Предлага богат избор от типично български и избрани европейски ястия.

Всеки отделен гост е винаги добре дошъл  в морския ни хотел в Златни пясъци!

Резервирай онлайн
Book directly & Save